0

Amsterdam -Wat deden jullie toen je vijf jaar oud was? We speelden toen nog met Barbie poppen, kleurden kleurplaten in en werden voorgelezen uit kinderboeken.

Gisele Bündchen‘s vijfjarige nichtje Duda heeft een heel ander leven dan je zou verwachten, ze is al model en ontwerpt voor een Braziliaans kindermerk genaamd Brandili Mundi.

Duda was afgelopen jaar het gezicht van het merk en Brandili Mundi was zo verzot op de kleine schone dat ze haar contract hebben verlengd en haar zelfs designerstaken hebben aangeboden. ‘The Duda Bundchen for Brandili Mundi collection‘, die in juli zal worden gelanceerd, bevat onder andere gerafelde jurkjes en tops met Peter Pan kraagjes.

Duda vertelde Brandili Mundi over haar voorkeuren voor prints op de tops, de vormen en detaills. Vanuit daar is de gehele collectie opgebouwd die vervolgens eerst is goedgekeurd door het kleine model.

Hieronder kunnen jullie een video bekijken van Duda die haar ding doet achter de schermen van de campagne, wat vinden jullie ervan?

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.brandili.com.br

(Tekst: Melanie Karolewski)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties