0

Amsterdam - De dames met een vriendje zullen allemaal wel ooit hetzelfde hebben meegemaakt. Je oogappeltje speelt een wedstrijd en jij zit langs de zijlijn mee te juichen! En dan maar hopen dat ze winnen, want dan is het vriendje na de wedstrijd ook nog thuis te genieten.

Ook onder de sterren is dat het geval. Gisele Bündchen was afgelopen zondag zacht gezegd niet blij na de wedstrijd van echtgenoot Tom Brady.

Tom speelt in het football-team De New England Patriots en moest het zondag afleggen tijdens de Super Bowl-finale tegen The New York Giants. Na de game was Gisele niet te spreken over de prestaties van Tom en zijn teamgenoten!

Zinnen als “Mijn man kan die f***ing bal niet gooien en vangen”, zijn te horen op videobeelden waarop te zien is dat Gisele het VIP gedeelte na de wedstrijd verlaat. “Ik kan niet geloven dat ze die bal zo vaak hebben laten vallen” wordt ook gezegd. In plaats van zich als een lady te gedragen, zette Bundchen het op een vloeken.

Eerder deze week dook er ook een e-mail op waarin Gisele vrienden en familie verzoekt te bidden voor de winst van het team van haar geliefde Tom. “Beeld je in hoe gelukkig en voldaan hij is na de winst”, zo schreef ze onder andere in de mails.

Het heeft helaas allemaal niets geholpen, winnen doe je toch met goed geluk!

Bekijk hier het filmpje!

Klik op de afbeelding om het filmpje te bekijken

(Tekst: Melanie Karolewski)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties