0

Amsterdam – Woensdagavond was Alexa te gast bij Late Night with Jimmy Fallon om haar nieuwe show 24-Hour Catwalk te promoten. Deze show begint volgende week in Amerika. Maar in plaats te praten over de show hadden Alexa en Jimmy het veel meer over het verschil tussen Amerikaanse en Engelse woorden.

Alexa lijkt wel een alleskunner: zo heeft ze haar eigen kledinglijn Madewell, is ze presentatrice en heeft een groot gevoel voor stijl. Aan Jimmy liet ze weten dat ze ook nog in haar vrije tijd plaatjes draait. Maar een carriere als dj zal er niet echt inzitten. Zo onthult ze: “Deejay slaat niet echt op mij, ik maak twee cd’s en ik mix niet. Ik druk op het knopje play en doe dan net alsof ik heel druk bezig ben. Als mensen mijn muziekkeuze saai beginnen te vinden, ga ik ze entertainen. Als ik achter een tafel sta, doe ik bijvoorbeeld net alsof ik de trap afloop. Dat is niet stom, dat is charmant”.

Ook al kan Alexa zich beter bezig houden met fashion, ze is wel zo eerlijk om toe te geven dat dj’en niet haar talent is. Als meer celebrities haar zouden volgen…

Benieuwd naar dj Alexa? Bekijk dan hieronder de video.

www.madewell.com

(Tekst: Esmé Schouten)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties