0

Amsterdam – De stylist van Lady Gaga, Nicola Formichetti, is wel lekker bezig de laatste tijd. Eerder lieten we je al weten dat hij beweerde te walgen van dikke mensen. Nicola was er toen snel bij om te beweren dat dit absoluut niet het geval was. Nu gaan er opnieuw geruchten over de loslippigheid van de stylist.

Dit keer zou hij de pest hebben aan ouderen. De stylist, die ook nog creative director van modehuis Mugler is, heeft laatst tegen Elle gezegd: “Ik denk dat oudere mensen gewoon weg moeten gaan. Het gaat tegenwoordig niet meer over de hoeveelheid jaren ervaring in deze industrie, het gaat om goede ideeën. Old people should just be old and go away.”

Nicola is zelf pas 34 jaar oud en we hebben zo’n flauw vermoeden dat deze uitspraak niet goed zal vallen bij zijn collega’s. Zo is Ralph Lauren 71, Giorgio Armani and Karl Lagerfeld beiden 77 and Anna Wintour 61 jaar oud. Waarschijnlijk zal de stylist ook nu weer snel genoeg wat damage control toevoegen door te zeggen dat hij verkeerd begrepen was bij het interview.

Wij houden je natuurlijk op de hoogte!

Laat ons weten wat jij nou van al die uitspraken van Nicola vindt!

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties