0

Amsterdam – Al eerder lieten we je weten dat de nieuwe flacon van de geur van Justin Bieber wel verdacht veel lijkt op de Lola flacon van mister Marc Jacobs. Men sprak er schande over, maar het team van Jacobs hield de lippen stijf op elkaar. Tot nu dan! Jacobs nam onlangs de tijd om in te gaan op de vele reacties die hij kreeg over de gelijkenissen tussen de twee flesjes.

De ontwerper, die volgende week het prestigieuze CFDA Lifetime Achievement Award in ontvangst mag nemen, vertelde WWD dat hoewel hij de gelijkenissen heus wel ziet, hij er niks aan zal gaan doen!

“Ja, ik heb er het een en ander over gehoord. Mijn team heeft even kort overwogen om hem aan te klagen, maar ik heb besloten om dat niet te doen. We laten iedereen gewoon lekker speculeren en laten de zaak voor wat het is!”, aldus mister Jacobs. Jacobs citeerde zelfs een quote van Chanel, die als volgt gaat: “He who insists on his own creativity has no memory“. Een heerlijke volwassen sneer naar de jonge Bieber vinden wij.

Wij denken dat het behoorlijk volwassen is van Jacobs om niks te doen aan deze controverse. Hoe denk jij erover?

Nog even vergelijken bevestigd het voor ons: Bieber mag dan kunnen zingen, creativiteit wat betreft parfum is bij hem ver te zoeken!

(www.wwd.com)

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties