0

Amsterdam -In modeland steken geruchten snel de kop op. Zo ging onlangs het gerucht dat de vintage winkel van Lily Allen, genaamd Lucy in Disguise, failliet zou zijn. De vestiging in Covent Garden was namelijk gesloten en het zou niet lang meer duren voordat Lily haar faillissement zou verklaren.

Nu vecht Lily deze geruchten tegen door te beweren dat het juist heel goed gaat met haar winkel en dat haar bedrijf zelfs aan het groeien is. “Ik ben heel erg blij dat Lucy in Disguise na al die jaren nog steeds groeit en aan het uitbreiden is. We hebben plannen om nog meer winkels te openen en onze online winkels uit te breiden.”, aldus Lily.

De zangeres liet zelfs op Twitter weten iedereen te zullen aanklagen, mochten er nog meer onwaarheden over haar winkel worden geschreven. Volgens haar was de winkel in Covent Garden slechts een pop-up store die negen maanden open zou gaan. Niks aan het handje dus, als we Lily mogen geloven.

Een permanente Lucy in Disguise winkel staat gepland te openen op 1 augustus, terwijl de pop-up winkel gedurende de maand juli in Londen op verschillende plaatsen te vinden zal zijn.

Ken jij de winkel van Lily al?

www.lucyindisguiselondon.com

(Anna Nikbakht Nooshin)


Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties