0

Amsterdam – Groot-Brittannië viert feest, en de rest van de wereld ook. En dat hebben verkopers opgemerkt. Het gevolg is dat de meeste aparte ‘Kate & William’ producten op de markt verschijnen.

Koninklijke condooms, kotszakjes, theezakjes, handzeep, nagellak en de enige echte ‘Royal Cocktail’: ze passeren allemaal de revue. Engeland is in de ban van hét huwelijk, maar het levert in ieder geval de meest hilarische producten op. Kunnen wij ook weer eens lachen.

Schone handen zijn natuurlijk een must, want wie weet heb jij vieze handen terwijl je net jouw prins tegenkomt? Toegegeven, dit koninklijke setje ziet er wel heel schattig uit. Met foto’s van het paar zodat je ze altijd kunt zien.

Zeepflesjes

Zeepflesjes

Het Britse Nails Inc’s heeft een speciale collectie uitgebracht voor het huwelijk. De DIY manicureset bevat een speciaal kleurtje zoals de ‘delicate biscuit nude.’ De doppen van de potjes zijn geïnspireerd door de trouwring van Kate, elk dopje bevat minidiamantjes, schattig!

Nagellakjes

Schone handen, gelakte nagels, en we zijn klaar om te high tea’en om het huwelijk te vieren. Dit bedrijf ontwikkelde theezakjes met het Britse echtpaar terwijl zij in de thee hangen.

Theezakjes

Mocht je geen genoeg krijgen van het stel, dan is er natuurlijk een manier om hen dichterbij je te krijgen. En werd er ook een levensgroot bord gemaakt van het duo. Kun je ze altijd bij je hebben. Voor naast je bed bijvoorbeeld.

Levensgroot bord

Zin in een ‘Royal Cocktail’? Men neme een scheut wodka, versgeperste citroensap, siroop en bubbeltjeswater. Serveer de huwelijkscocktail met ijs en wat citroenschijfjes. Proost.

Cocktail

Genoeg gehad van al het gebazel over Kate & William? Gelijk heb je en wij begrijpen het ook als je er inmiddels helemaal groen van ziet. Hierbij dan ook kotszakjes, mocht je het echt niet meer trekken…

Zie jij al groen?

Door dat sprookjeshuwelijk worden de hormonen natuurlijk flink opgewekt. Prima, vinden wij, maar veilig moet het altijd. En als we ons toch in koninklijke sferen begeven, waarom maken we dan geen gebruik van echte ‘Royal Condoms.’

Condooms

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties