0

Amsterdam – We schreven al dat Kate Moss een eigen expositie heeft die aankomende vrijdag van start gaat in Parijs. Maar er is meer nieuws over het supermodel. Nieuwe details zijn bekend over haar bruiloft.

Kate stapt binnenkort in het huwelijksbootje met gitarist Jamie Hince. De twee zijn sinds 2007 bij elkaar. Hun bruiloft duurt drie dagen en het belooft een soort minifestival te worden.

Kate staat bekend om haar voorliefde voor het uitgaansleven en ze is dan ook vaak te vinden op verschillende festivals. Haar verjaardagen viert ze ook altijd op een uitbundige manier. Afgelopen januari vloog ze zelfs voor haar 37ste verjaardag naar Parijs. Hier feestte ze het hele weekend om haar b-day bash te vieren.

Op haar grote dag treden drie live bands op. Waaronder Kings of Leon en Foo Fighters. De derde live band is nog niet bekend, maar wat we wel al weten is dat er een dj op gaat treden: Kevin O ‘Leary, die ook aanwezig was bij eerdere feestjes van Moss.

De tortelduifje

Om de gasten een goede bodem te laten leggen, kiezen Kate en Jamie voor makkelijke hapjes zoals worstenbroodjes en kaasstengels. Extra chique: het stel rijdt in een MG sportwagen naar hun receptie.

www.supermodels.nl

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties