0

Amsterdam – Het lijkt nooit op te houden met het nieuws rondom John Galliano. Hij sleept zijn ontslagen advocaat Stephane Zerbib voor de rechter. Volgens het mode-icoon heeft zijn voormalig advocaat zijn vertrouwen geschonden en hem 2,8 miljoen euro afhandig gemaakt!

Maakten we vorige al bekend dat Galliano zijn advocaat de bons gaf, er is nu meer informatie. Hij zou hebben gerotzooid met de financiën van de ontwerper.. Vanaf 2010 was Zerbib verantwoordelijk voor een bedrijf dat de beeldrechten van Galliano’s werk – inclusief zijn werk voor Dior – beheerde. Binnen dat bedrijf zou het mis zijn gegaan..

Galliano

Zo zou de voormalige advocaat van John regelmatig geld van de modeontwerper overmaken naar zijn eigen bankrekening of geld opnemen met de bankpas van de zaak. Met regelmatig bedoelen we ook echt regelmatig, het opnemen liep wel op tot soms zeven keer per dag! Volgens Zerbib is dit allemaal onzin en zegt dat Galliano zich beter kan voorbereiden op 12 mei, wanneer hij voor de rechter moet verschijnen voor zijn anti-semitische uitspraken.

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties