0

Amsterdam – Al eerder vertelden wij dat Saks Fifth Avenue de kleding van Galliano in de uitverkoop deed. Het Amerikaanse warenhuis doet er een schepje bovenop en stopt nu zelfs met de verkoop van Galliano’s collectie.

De kledinglijn van Dior wordt wel gewoon gekocht, het gaat echt puur om de ontwerpen van Galliano. “De collectie, waarvan dit seizoen een bescheiden presentatie werd gehouden, is niet meer te koop in onze winkel in New York”, zo vertelt een woordvoerder van het warenhuis. De directeur van Saks Fifth Avenue laat het volgende weten: “Wat er is gebeurd is niet goed te praten en daarom hebben we, rekening houdend met onze klanten en het personeel, besloten om de kleding van Galliano uit de schappen te halen.”

Saks Fifth Avenue

Het is inmiddels twee weken geleden dat het drama rondom Galliano begon. De modeontwerper raakte in opspraak wegens zijn antisemitsche uitspraken tegen twee Joodse vrouwen in Parijs. Momenteel zit Galliano nu zijn tijd uit in een afkickkliniek, de ontwerper hangt een gevangenisstraf boven het hoofd van zes maanden.

www.saksfifthavenue.com

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties