0

Amsterdam – Carice van Houten was al een tijdje te zien als het gezicht van de keten Mexx. De samenwerking was blijkbaar goed bevallen, want we kunnen melden dat Carice en Mexx deze zullen voortzetten.

Met Carice heeft Mexx wederom de grootste Nederlandse actrice gecontracteerd als het gezicht van haar herfst/winter’11 Women campagne. Zowel Carice als Mexx laten weten heel erg enthousiast te zijn over de samenwerking.

“De consument heeft een klik met Carice en ze wordt gezien als ambassadrice van ons merk. De reacties die wij naar aanleiding van onze voorjaar / zomer 2011 campagne hebben ontvangen, waren zeer positief”, aldus Maurina Leito, de PR-manager Mexx.

Mexx is vooral geïnteresseerd in de persoon Carice van Houten en niet per definitie in de filmster. Daarom is het voor de keten belangrijk om zich te focussen op de echtheid van Carice en haar unieke karakter. Dit moet worden bereikt door de persoonlijke tint van de foto’s.

Als we af moeten gaan op de voorgaande campagne van Carice en Mexx, zullen de foto’s ook dit keer een groot succes worden! Wij houden je natuurlijk op de hoogte!

Wij zijn erg benieuwd naar de nieuwe beelden!

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties