0

Amsterdam – Eerder schreven we al over het nieuws dat Naomi Campbell boos is op Cadbury. Dit vanwege een advertentie van het bedrijf dat Naomi vergelijkt met chocolade. Cadbury biedt ‘eindelijk’ haar excuses aan.

De company liet weten dat ze begrijpt dat de advertentie Naomi en haar familie gekwetst heeft. “Het was niet onze intentie om Naomi, haar familie of wie dan ook de beledigen met deze advertentie. Als dit wel het geval is, bieden wij onze welgemeende excuses aan.” Dit liet het bedrijf weten aan Telegraph. Slimme move.

Campbell aanvaardt de excuses maar ze vindt wel dat het bedrijf dit al eerder had kunnen doen. “The advertisement was in poor taste on a number of levels, not least in the way they compared me to a chocolate bar. It is also a shame that it took so long for Cadbury to offer this apology.”

Naomi is niet meer boos...

We begrijpen dat het model niet blij was met de campagne. Maar al met al is het uiteindelijk allemaal goed gekomen: excuses aangeboden, excuses aanvaard en de campagne wordt niet meer gepubliceerd. Iedereen blij.

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties