0

WYOBAmsterdam – Eigenlijk willen we er niks van weten omdat we het eigenlijk niet nodig willen hebben, maar handig is het wel: Het corrigerende ondergoed.

En nu heeft flexees iets nieuws op dat gebied namelijk: een shapewear waar je toch je eigen BH onder kan dragen. Bij de W.Y.O.B. Collectie (Wear Your Own Bra) is de stof deels weggelaten op de plek waar je borsten zitten, waardoor je eigen borsten dus niet door de corrigerende stof worden platgedrukt!

Draag dus je eigen minimizer, Push-up BH, Sport BH, soft cup BH of beugel BH samen met een strakke taille en gladde bovenbenen. De collectie is verkrijgbaar in de kleuren bodybeige, voor een onzichtbare correctie onder dunne zomerkleding, en in zwart voor een meer geklede, sexy uitstraling.

De Shapewear collecties van Flexees, waar de W.Y.O.B. ook onder valt, bestaat uit verschillende items met correctie voor benen, armen, buik, heupen, taille en billen. En de lijnen zijn verkrijgbaar in drie verschillende correctieniveaus. De zomercollectie is gemaakt van een dunnere stof zodat zelfs met het lekkere weer je huid goed kan ademen, het ondergoed niet gaat plakken en zweet geabsorbeerd wordt!

Het ondergoed is verkrijgbaar bij o.a. de Bijenkorf, V&D en lingeriespeciaalzaken. Of kijk op www.maidenform.com voor meer informatie, en online bestellingen!

WYOBWYOB

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties