0

Winnaar Jytte HoevenAmsterdam – Jytte Hoeven mag zich het Ultimate Italian Model noemen . Al eerder berichtten wij over de zoektocht die Grazia een maand geleden startte in samenwerking met Voque Eyewear en sieradenlabel CHARMING by Ti Sento.  Joni Heemskerk eindigde als tweede en Eveline van Gendt was goed voor een derde plaats, zo oordeelde de vakjury.

Maar liefst 500 meisjes deden aan deze zomerse modellenwedstrijd mee. Jytte Hoeven had volgens de jury niet alleen The Ultimate Italian Style, maar poseerde ook als een volleerd professional tijdens de Grazia fotoshoot. Zelf was Jytte nogal verrast door deze uitkomst “Ik deed mee aan de actie, nooit denkende dat ik als winnares zou eindigen.”

Naast de exclusieve fotoshoot in Grazia, won Jytte ook vijf Vogue zonnebrillen, twee Charming by Ti Sento armbanden met bedels en een Charming by Ti Sento phonetag. Als onderdeel van de hoofdprijs heeft modellenbureau Max Models Jytte tevens een inschrijving aangeboden. De fotoshoot met backstage reportage staat in de Grazia die 14 september in de winkels ligt. Kijk voor meer informatie over Ultimate Italian Model Contest op www.charmingvogue.nl
Winnares Jytte Hoeven
(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties