0

Amsterdam – Er wordt tegenwoordig heel wat afgetwitterd en wij zijn vooral dol op de twitpics.

Wij begrijpen dat je niet altijd alles kunt volgen en daarom zetten we elke zondag de leukste twitpics uit de modewereld voor je op een rij.

Deze week waren er de Grammy Awards, was het Valentijnsdag, en was iedereen in de ban van New York Fashion Week.

Bekijk hieronder de foto’s.

Styliste Chantal Bles was afgelopen weekend aan het shoppen en showde trots haar nieuwe tas: 'M'n nieuwe aanwinst showen! Knal oranje tas van Givenchy by Paul Warmer!!!'

Begin deze week kwam Bastiaan van Schaik op de televisie bij Koffietijd hij twitterde: "Aan het draaien voor @rtlkoffietijd".

Jimmy Choo spotte zichzelf bij Rihanna tijdens de Grammy Awards: "Spotted in Jimmy Choo: @rihanna carries COSMA to the The 54th Annual GRAMMY Awards in LA"

Ook Danie werd met Valentijnsdag flink verwend! Ze kreeg een heleboel rozen: "Valentijnsdag in NYC..."

Supertrash lady Olcay Gulsen twitterde deze foto tijdens de opnames van The Face: " The Face-Crew!!!"

Deze outfit kreeg Olcay van Danie Bles voor in New York, ze twitterde naar Danie: "Thanks @ByDanieNL !!! For my great outfit! I am in ♥!"

Modellen voor de show van Victoria Beckham, ze tweette deze foto: "Getting ready for today's presentations x VB #NYFW"

Victoria twitterde ook deze foto van de schoenen voor haar show: "Walter Steiger for #victoriavictoriabeckham -presenting tomorrow! X vb"

Lieke van Lexmond was deze week druk aan de slag met de opnames voor de tvmakelaar, ze twitterde: "Zo! Klaar met draaien voor #tvmakelaar, heerlijk verwaaid en verregend! ;-) jullie fijne dag?"

De sexy dames van Victoria's Secret werken hard door. Doutzen twitterde een foto van de plek waar ze nu aan het filmen zijn voor een nieuwe commercial: "Today we are shooting a @VictoriasSecret commercial in #Miami"

Eerder deze week lieten we je de foto's zien van Yfke's launch party voor het armbandje die zij ontworpen had voor het Rode Kruis. Topmodel Kim Feenstra was natuurlijk op het feest en twitterde vrijdag: "Supertrots op mijn Rode Kruis armband(tje) ontworpen door [email protected] je kunt het kopen"

Onze hoofdredacteur Esmée is op dit moment heerlijk op vakantie in Egypte. Deze foto twitterde ze vrijdag door: ' Hallo lieve iedereen. Egypte is fantastisch, maar geen wifi hier... Tot snel!'

Leco was afgelopen week met Sylvie in New York. Leco twitterde gister: 'THE grand final newyork look with Sylvie'

Ook Olcay Gulsen van SuperTrash was is New York en twitterde: 'Love my Stretch leather PussyCat pants- ST'

Volg jij ons al op Twitter?

(Tekst: Wendy Heuvelman)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties