0

Amsterdam - Ben jij ook zo benieuwd naar het leven van een celebSylvie is naast haar leven als voetbalvrouw druk bezig als presentatrice voor het nieuwe televisieprogramma The Face. Op haar cv staat verder modellenwerk, een sieradenlijn en acteerwerk.

Wij houden je op de hoogte van het fabulous leventje dat Sylvie van der Vaart leidt en zo kunnen we met z’n allen meegenieten van een wereld vol beauty en fashion.

Deze week was Sylvie in Miami voor haar Hunkemoller shoot! Samen met Leco en een heel team zorgde ze er voor dat het een Victoria’s Secret waardige shoot werd! Bekijk hieronder alle foto’s.

Sylvie vloog samen met Leco naar Miami: "Welcome to Miami, ben venido a Miami, wilkommen in Miami!!!besos"

Ze kreeg een echte Amerikaanse trailer! "My dressingroom is a big trailer, very american☺hair and makeup [email protected], the guy in the pics☺"

Geen luxe hotelkamer dus! "My motorhome for the next 3 days!"

Voor haar man Rafael van der Vaart twitterde ze deze foto: "I did it!! My first Hunkemoeller bikini picture♥"

De volgende ochtend plaatste ze er nog twee: "Morning in Miami☺2nd day of the @Hunkemoeller shoot. Here some pics of yesterday☺big kiss from me!♥"

Als een waar Victoria's Secret model stuurde ze haar volgers kusjes: "Kisses to u all♥"

Uiteraard verzorgde haar vaste visagist en hairstylist Leco haar look: "Haar en makeup op het strand....met @sylvievdervaart voor @Hunkemoeller ..... Heeeel Naar..:)"

Ook de derde dag twitterde Sylvie foto's: "Hi people!today 3d day of the shoot☺Miami beach♥it. Will tweet some pics!kus v mij!"

Sylvie was niet de enige die hebberig werd, wij zijn ook fan van de collectie! "Love the @Hunkemoeller swimwear collection!!this is one, ♥it...hope I can take it home☺"

Leco gebruikt een speciale olie voor het haar: "Liefde @LOreal_PR_DPP mythicoil.... @sylvievdervaart..."

Haar laatste avond in Miami: "Last night in Miami, having a fab night at Mr Chow, W Hotel Miami Beach..♥kiss"

Hoe heerlijk ze het ook heeft gehad, ze was toch eigenlijk ook wel weer blij terug te mogen naar haar man en zoontje: "Hi lovely people!!last hours in Miami Beach, tonight flight to London, back to my greatest loves..♥"

Maar eerst nog een cocktail met Leco: "Last cocktail in Miami with @sylvievdervaart .... We have to leave.....:("

Ze nam in stijl afscheid van Miami: "Bye bye Miami☺...London calling♥"

De hereniging met Raf: "Happy in sunny London♥"

Volg jij Sylvie al op twitter?

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties