0

Amsterdam – Halloween staat in het teken van snoep en allerlei creepy stuff. Maar het betekent ook dat we naar de enge of hilarische kostuums van onze favoriete celebs kunnen kijken! Na de kostuums van Heidi, Yolanthe en Kim te hebben gezien willen wij alleen maar meer.

Zo zien we ook onze Doutzen samen met hubby Sunnery James, het Nederlands model heeft een wel heel kittig pakje aan en was op weg naar het Halloween feestje van collega model Heidi Klum. Die wij eerder deze week al zagen in een apenpak en in “lijken kostuum”. Ook de Nederlandse Yolanthe heeft dit weekend gefeest, de presentatrice ging samen met haar zus namelijk verkleed als batgirl!

Vorig jaar ging ze als the Queen of Hearts, roodkapje en een sexy piraat – maar dit jaar gaat Kim Kardashian als het bekende karakter uit Batman, Poison Ivy, inclusief signature rood haar!

Ook Nicole Richie is niet vies van een verkleedpartijtje, zo zocht de fashionista haar “inner latina” en kwam ze uit bij Jennifer Lopez. Daar bleef het echter niet bij want voor haar volgende kostuum koos ze voor een piratenpak! En Alexa Chung ging wel voor een heel schattig kostuum, zo ging zij verkleed als een schattig lammetje, awh..

Doutzen als Catwoman, met echtgenoot DJ Sunnery James

Nicole Richie als J.Lo

En als piraat!

Alexa Chung als lammetje

Kan jij geloven dat dit Heidi Klum is?

Wie heeft volgens jou het beste kostuum?

(Tekst: Charisse Stoffels)


Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties