0

Amsterdam – Heb je zin in een avondje tv kijken, maar weet je niet waar je naartoe moet zappen? Wij hebben een leuke tv tip voor je: vanavond begint namelijk een nieuw seizoen van Net 5-serie Nederlandse Hollywood Vrouwen weer. Dat betekent volop glamour!

In deze Net5 serie volgen we het turbulente leven van Yolanda, Myrthe, prinses Inge en Conchita in Hollywood. In dit nieuwe seizoen zien we bijvoorbeeld Yolanda die druk bezig is met de voorbereidingen van haar aanstaande huwelijk met schatrijke producer David Foster. Met gasten als Oprah en Heidi Klum wil Yolanda alles tot de puntjes geregeld hebben. Prinses Inge heeft een website opgericht waarin zij haar favoriete producten verkoopt. Dit alles om geld in te zamelen voor goede doelen. Zo zet Inge zich in voor honden en zwervers in LA.

Myrthe probeert na haar scheiding een nieuw leven op te bouwen in Los Angeles. Zo probeert ze haar oude werk als fotografe en model weer op te pakken en waagt ze  zich voorzichtig weer op de datingsmarkt. Conchita is dit seizoen het nieuwe gezicht, een flamboyante Surinaamse vrouw die al zestien jaar in Los Angeles woont. Conchita heeft het maar druk: ze volgt acteerlessen, heeft zich verbonden aan goede doelen en is bezig met het opzetten van een kinderkledinglijn.

De nieuwe reeks van Nederlandse Hollywood Vrouwen is vanavond om 21.30 uur te zien bij Net5.

www.net5.nl

(Tekst: Esmé Schouten)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties