0

Amsterdam – 9 november werd de jaarlijkse Victoria’s Secret show weer gehouden. Het spektakel met angels als Doutzen Kroes, Adriana Lima en Miranda Kerr is het evenement van het jaar.

Dit jaar wordt de show ook op de Nederlandse televisie uitgezonden en voor het eerst zal niemand minder dan Doutzen Kroes de presentatie voor haar rekening nemen. Daarnaast vertelt het topmodel in een openhartig interview over haar leven. Inmiddels is de Hollandse schone alweer acht jaar model. Maar dat is natuurlijk niet meer het enige in haar leven. Ze is moeder van baby Phyllon, vrouw van dj Sunnery james en sinds kort ook actrice! Doutzen: “Ik wilde bewijzen dat het kan. Dat je als moeder toch nog op de catwalk kan staan. Dat geeft mij een krachtig gevoel. Als moeder voel je je niet meer altijd sexy, maar door mijn werk mag ik me wel zo voelen. Dat is heel bijzonder.”

Naast het interview neemt Doutzen ons mee achter de schermen bij de grote Victoria’s Secret Fashion Show. Wil je het zien? Kijk dan donderdag 15 december om 22.35u naar ‘Doutzen Kroes: On Top of the World’ en om 23.00u naar ‘Doutzen Kroes presenteert: Victoria’s Secret Fashion Show’.

www.net5.nl

(Tekst: Esmée van Rijn)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties