0

Amsterdam – De mooie Sylvia Geersen kennen we natuurlijk allemaal. Vanaf het moment dat ze deelnam aan Hollands’ Next Top Model was Nederland al gefascineerd door de brunette. Tot voor kort had Sylvia een ogenschijnlijk succesvol leven vol glitter en glamour. Maar schijn bedriegt!

De Rotterdamse beauty bleek een dubbelleven te leiden. Achter haar jetset-bestaan ging een drank- en drugsverslaving schuil. Onder invloed van the good stuff verloor de 26-jarige schoonheid, die tweede werd in het eerste seizoen van ‘Hollands’ Next Top Model’, steeds meer grip op haar leven.

Wanneer alle belangrijke opdrachtgevers het vertrouwen in haar opzeggen en de afgrond nabij is, besluit Sylvia zich te laten opnemen in een afkickkliniek. Hoewel ze zichzelf dan nog als puur recreatief gebruikster ziet, geeft ze zich toch over aan het proces van clean worden. Dit slopende traject en welke gevolgen haar verslaving voor haar carrière en privéleven heeft, is vanaf zondag 11 september te zien in de vierdelige RTL 5-reallife soap ‘Sylvia’s Secrets’.

‘Sylvia’s Secrets’ volgt de mooie brunette in de kliniek waar ze, compleet afgesloten van de buitenwereld, door een hel gaat. Na deze confronterende periode volgen maanden van uitgebreide nazorg en therapie die haar voorgoed ver van de vijand moeten houden. Want dat ze terug wil naar de top, staat vast voor Sylvia. Verder geeft ze een kijkje in haar familieleven, waar een pijnlijk en tot nu toe verzwegen verleden ook een rol speelt. Stukje bij beetje bouwt Sylvia een nieuw leven op. Maar zal het haar lukken de verleiding van drank en drugs te weerstaan en een comeback te maken?

De nieuwe show van Sylvia belooft veel goeds!

Wij zijn natuurlijk heel benieuwd en kunnen niet wachten tot de show begint!

Ga jij kijken?

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties