0

Amsterdam – Naast de fashionable outfits die verschenen keken we Project Runway ook vanwege het geweldige jury commentaar. Naast Heidi Klum was Chris March een groot favoriet door zijn opmerkelijke kijk op fashion. Nu kunnen we daar nog meer van genieten want hij komt met zijn eigen show.

Het nieuwe programma Mad Fashion wordt geen talentenshow. Chris laat wekelijks met zijn eigen team zien hoe ze een uniek design voor een celeb uit hun kantenbestand maken. Het worden natuurlijk geen normale creaties. Hij houdt namelijk alleen van hilarische outfits. We kunnen dan ook heel wat excentrieke outfits verwachten want niks is te gek. In de show laten ze het hele ontwerpproces zien van idee, concepttekening tot het eindresultaat.

Zo kan je in de eerste aflevering een jurk verwachten die gemaakt is van schoenen. In de daarop volgende afleveringen worden outfits gemaakt van 200 bh’s, een baljurk geïnspireerd op Marie-Antoinette en een wel hele spraakmakende Barbie outfit.

Alles in de show wordt steeds gekker en gekker. Chris ziet het zelf gewoon als draagbare kunst. Of dat ook echt zo is, moeten we zelf nog meer eens zien. Mad Fashion start op woensdag 23 mei om 21.00 uur op TLC. Vergeet dus niet te kijken.

Mad Fashion is vanaf woensdag 23 mei te bekijken op TLC

www.tlc.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties