0

NEW TV SHOW: Tweede editie Project Catwalk vanavond van startAmsterdam – Zeg al je afspraken af en installeer jezelf voor de televisie want vanavond om 21.25 uur gaat er op RTL 5 een nieuwe reeks van Project Catwalk van start die je zeker niet wilt missen! Ook de tweede editie van het populaire tv-programma waarin mode ontwerpers to be het tegen elkaar opnemen beloofd weer een spannende strijd te worden.

De deskundige jury bestaat uit: Daryl van Wouw neemt ook dit jaar weer plaats in de jury. Daarnaast is hij druk bezig om internationaal door te breken en heeft hij een eigen winkel aan de Prinsengracht in Amsterdam. Simone Dernee is fashion director van het internationale modetijdschrift Marie Claire. Na haar opleiding aan het Amfi werkte ze als styliste voor verschillende tijdschriften. Presentatrice Renate Verbaan die ook de vorige reeks presenteerde.

NEW TV SHOW: Tweede editie Project Catwalk vanavond van start

Deze grote namen worden wekelijks verstrekt door een expert uit de Nederlandse modeindustrie de jury. Zo zullen Claes Iversen, Mada van Gaans en Marlies Dekkers aan de jurydesk aanschuiven om de designers in spe te bekritiseren. Coach Michiel Keuper zal de deelnemers begeleiden. De winnaar krijgt een modespread in de Marie Claire, €15.000 en een eigen catwalkshow op de Amsterdam International Fashion Week. Daarnaast zal de winnaar vertegenwoordigd door PR Bureau Spice PR.

NEW TV SHOW: Tweede editie Project Catwalk vanavond van start

Uitzending RTL 5: iedere maandag tussen 21.25 en 22.25 uur.
Herhaling RTL 5: iedere zondag tussen 17.35 en 18.35 uur.

Kijk voor meer informatie op www.rtl.nl

(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties