0

Amsterdam – Vanaf 24 april zendt Net5 het nieuwe televisieprogramma Nederlandse Hollywood Vrouwen uit. In het programma krijg je een kijkje in het leven van vier Nederlandse vrouwen die een glamourbestaan leven tussen de Hollywood Hills.

Wat er over is van de Hollandse nuchterheid, is nog maar de vraag. De vier vrouwen worden gevolgd tijdens het shoppen, de vele vakanties en exclusieve feestjes die zij bezoeken. Zo is te zien hoe de vrouwen hun nagels laten doen, in Hollywoodtaal: een ‘mani & pedi’. De camera kijkt ook toe wanneer de dames zich in het zweet werken met hun personal trainer of waneer hun privéjet wordt ingezet voor een weekendje weg met de kids. Deze dames behoren tot de incrowd van Los Angeles. Zo zijn Heidi Klum en Michael Bublé graag geziene gasten in hun mansions.

Hollywood

Nederlandse Hollywood Vrouwen is vanaf 24 april elke zondag om 21:30 te zien op Net5. Het televisieprogramma wordt geproduceerd door Eyeworks. Ben jij ook benieuwd naar het spannende leven van deze Hollandse glamourvrouwen?

www.net5.nl

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties