0

Amsterdam – We hebben er even op moeten wachten, maar binnenkort is het dan eindelijk zover: een nieuw seizoen Holland’s Next Top Model! Wat hebben we er zin in!

Dé modellenwedstrijd van Nederland kleurt vanaf maandag 5 september rood-wit-blauw. Na de afgelopen twee jaar te hebben samengewerkt met de zuiderburen, is het nu weer tijd voor een editie met uitsluitend modellen van eigen bodem. Met het thema ‘Made in Holland’ en de vertrouwde titel ‘Holland’s Next Top Model’ gaat het RTL 5-programma terug naar haar roots.

De modellen van het nieuwe seizoen

Holland’s Next Top Model gaat van start met vijftien meiden die maar één droom hebben: doorbreken als model en schitteren in glossy’s en op de runway. De bekende stylist Fred van Leer staat hen vanaf het allereerste begin tot aan de finale met raad en daad bij. Ook leren deelneemsters tips & tricks van onder meer Cecile Sinclair (winnares ‘HNTM’ 2007), Yfke Sturm en Lonneke Engel; allen bekende Nederlandse topmodellen die alles over de fashion industry weten. Miss J, het opzienbarende jurylid uit ‘America’s Next Top Model, komt speciaal naar Nederland om de meiden een hart onder de riem te steken.

De winnaar van vorig seizoen: Melissa!

Iedere aflevering worden de modellen beoordeeld door een jury bestaande uit presentatrice en voormalig topmodel Daphne Deckers, stylist Bastiaan van Schaik, catwalkcoachMariana Verkerk en modefotograaf Paul Berends. Bijgestaan door een gastjurylid bepalen zij wekelijks wie van de deelneemsters het minst geschikt is en het strijdtoneel moet verlaten. Na elf afleveringen zal blijken wie de beste looks énskills heeft en zich de winnares van ‘Holland’s Next Top Model 2011’ mag noemen. Behalve de eer gaat zij naar huis met een contract bij Touche Models ter waarde van 75.000 euro, een auto én is ze te zien in gezichtsbepalende campagnes van Max Factor en Zalando.

Ga jij kijken binnenkort?

www.rtl.nl

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties