0

Amsterdam – Het nieuwe seizoen van Project Catwalk gaat weer van start en er zijn twaalf getalenteerde ontwerpers gevonden die er alles voor doen om naam te maken in de modewereld.

De uitdagingen zijn pittiger en de lat ligt hoger; wij zijn erg benieuwd naar de uitspattingen van creativiteit! Ontwerpers Jan Taminiau en Olcay Gulsen nemen komend seizoen plaats in de jury van Project Catwalk.

Olcay: “Ik ben trots of het feit dat ik gevraagd ben als jurylid. Ik vind het erg mooi om te zien hoe jonge getalenteerde ontwerpers zich zo met passie inzetten voor hun droom.”

Jan: “Ik vind het erg leuk om in de jury plaats te nemen om zo te kijken of jonge mensen begrijpen wat mode inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken.”

Een ander nieuw gezicht dit seizoen is fashion consultant Carlo Wijnands. De programma directeur van de Amsterdam Fashion Week gaat aan de slag als coach van de kandidaten. Multitalent en stijlicoon op modegebied Stacey Rookhuizen presenteert deze derde reeks en is tevens jurylid.

Het nieuwe seizoen Project Catwalk is vanaf maandag 5 september te zien op RTL5, tussen 21:30 en 22:30.

Stacey en Carlo

Ga jij de nieuwe afleveringen kijken?

www.rtl.nl

(Renée Sturme)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties