0

Thijs WillekesAmsterdam – Ben je gek op beauty maar twijfel je soms nog welke tips en tricks je op jouw uiterlijk kan toepassen? Dé oplossing: beautycoach en tv-persoonlijkheid Thijs Willekes komt met een nieuw weekend-weg-concept: Op beautyreis met Thijs.

Dit betekent samen met Thijs een weekend lang de beste beautygeheimen ontdekken tijdens een ontspannende reis.

En wie wil dat nou niet?! Dit kan lekker in je eentje, maar ook samen met een vriendin. Tijdens het Op beautyreis met Thijs- weekend geniet je van inspirerende workshops, ontspannende vertroetelmomenten, zintuigprikkelend natuurschoon, stijlvolle luxe en nog veel meer fijne dingen des levens.

Beautyreis

Alle aandacht van Thijs op je beautyreis!

En dit alles in een ultraluxe hotel – en voormalige zomerpaleis – Vila Bled, gelegen aan één van de mooiste, meest romantische meren ter wereld: het meer van Bled in Slovenië. En geloof ons, ook het programma is om van te smullen! Denk: grandioze lunches, heerlijke diners, massagebehandelingen, shoppen, beautyworkshops, luxe spamomenten en verrukkelijke schoonheidsbehandelingen.

Klinkt dit naar meer? De eerste beautyreis met Thijs zal van 7 t/m 9 oktober a.s. plaatsvinden.  Prijs per persoon op basis van een tweepersoonskamer is € 995,-.

Voor boekingen ga je naar www.takemetoslovenia.com.

En laat je ons even weten hoe het was?

(Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties