0

Amsterdam – Deze zomer mogen je wenkbrauwen voller dan ooit tevoren! We zagen de volle wenkbrauwen al een tijdje bij sterren als Keira Knightley, Paloma Faith en Brooke Shields is natuurlijk een legende wat betreft de volle brow look.

En zoals dat vaak het geval is mogen wij de trend nu ook opvolgen. Met deze tips ligt de zwoele look binnen handbereik!

Stap 1 is dat je alleen maar de haartjes epileert die echt verdwaald zijn. Na een bad of douche kun je dit het beste doen, omdat je poriën dan open zijn en het epileren minder pijn doet. Epileer in de richting van de haargroei mee zodat je niet te veel haartjes weg haalt. Haal daarnaast de haartjes tussen je wenkbrauwen weg: een monobrow is namelijk nog steeds niet geoorloofd!

Stap 2 is het definiëren van je wenkbrauwen. Dit kun je doen door een potloodje te gebruiken of een poeder die je heel voorzichtig aanbrengt. Zo kunnen zwarte wenkbrauwen vaak te hard overkomen als je ze te sterk benadrukt, dus voor blondines geldt dat ze vaak liever kunnen kiezen voor bruin of taupe.

Belangrijkste is dat je een vorm kiest die goed bij je gezicht past. De onderstaande producten helpen je eindje weg! Happy plucking!

Brooke Shields, Paloma Faith en Keira Knightley kiezen allemaal voor de volle 'wauw' wenkbrauw!

Een aantal fijne producten die je kunnen helpen! Waaronder Avon en La-Tweez

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties