0

Amsterdam – In navolging van de denim lijn van MAC komt nu ook cosmeticamerk ‘Sans Soucis’ met een spring/summer- look voor 2011 dat de denim trend eert.

De denim trend is internationaal doorgebroken en niet meer weg te denken uit de modewereld en nu ook niet meer uit de cosmetica branche. Sans Soucis is geïnspireerd geraakt door de trend en komt daarom met oogschaduw in zachte blauwe tinten, gebaseerd op de kleuren van je favoriete jeans. Deze oogschaduw wordt gecombineerd met de frisse kleuren voor de lippen voor de ultieme lente look. Er zijn speciaal 3-stappenplannen gemaakt voor blondines en brunettes.

Voor de blondines:

1. Foundation: breng met een kwast de ultra fijne Sans Soucis Mineral CompactPowder #10 ‘Honey Beige’ aan voor een egale en natuurlijke teint. Gebruik voor een frisse lente gloed de zacht Powder Rouge #30 ‘Mystic Rosewood’.

2. Oog Make-up: breng de Long Lasting Eye Definer #20 ‘Starlight Blue’ dicht bij de bovenste en onderste wimperlijn aan. Met de zachte spons breng je een subtiel laagje oogschaduw #210 ‘Blue Sky’ aan op het ooglid en maak een lijn in de vorm van een boog.Voor een perfecte look kan de mascara natuurlijk niet ontbreken. Maak je wimpers op met de zwarte Thermal Mascara Volume en je trendy jeans look is ready for the world.

3. Lippen:  de blondines onder ons krijgen prachtige frisse en zachte voorjaarslippen met LipStar # 260 ‘Jodie’. In combinatie met de Briljant Volume Gloss # 90 ‘Romige Caramel’ geef je de lippen extra verzorging en een prachtige glossy afwerking.

Voor de brunettes:

1. Foundation: voor een egale en natuurlijke tint breng je eerst met een borstel de ultra fijne Sans Soucis Mineral Compact Powder # 10 ‘Honey Beige’ aan. Gebruik voor een frisse lente gloed net als bij de blondines de zachte Powder Rouge #30 ‘Mystic Rosewood’ aan.

2. Oog make-up: breng de Long Lasting Eye Definer #20 ‘Starlight Blue’ dicht bij de bovenste en onderste wimperlijn aan. Met een zachte spons breng je een subtiel laagje oogschaduw #230 ‘Sparkly Blue’ aan op het ooglid en maak een lijn in de vorm van een boog. Voor een perfecte lente look kan de zwarte Thermal Mascara Volume natuurlijk niet ontbreken. Maak je wimpers op met deze mascara en je trendy jeans look is ready to go.

3. Lippen: de brunettes krijgen dit voorjaar frisse en sprekende lippen met de lippenstift LipStar #220 ‘Toffee’. In combinatie met de Briljant Volume Gloss # 90 ‘Romige Caramel’ geef je de lippen extra verzorging en een prachtige glossy afwerking.

Leuk om zelf te gaan uit proberen toch?! Dit zijn de oogschaduwen uit de denim collectie van MAC:

www.beautyservice.com

(Daniek Bernhard)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties