0

Amsterdam – LFN’s Trendwatcher Liza houdt je elke week op de hoogte van de allernieuwste fashion trends, musthaves en tips voor de perfecte kledingkast. Deze week is ze in de romantische sferen en ontplooit de wereld van het kant.

Romantisch of juist rock ‘n roll? Deze trend is van toepassing op iedere modeliefhebber: van hippie tot ultieme biker chick. Het fragiele en duistere kant is deze zomer in elke collectie terug te vinden. De eeuwenoude ambachtelijke stof behoudt nog steeds al zijn pracht en praal op de modieuze straten van Nederland. Door het gedetailleerde uiterlijk van kant krijgt jouw outfit gegarandeerd aandacht. Tip: kies niet meteen voor maagdelijk wit, maar probeer ook een kleur, of misschien gewoon zwart?

Smart shopping: komende winter is kant nog steeds in volle glorie terug te vinden op de catwalk. Deze aankoop houd je fashion closet dus ook up to date voor deze winter. Toch nog iets te gewaagd voor jou? Kies dan voor een klein detail van kant verwerkt in het kledingitem.

(Liza van Duyn – www.lizachloe.blogspot.com)

(Vormgeving: Whitney Scheffler)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties