0

Amsterdam – We gaan het nieuwe jaar in en dat betekent dat je met New Year’s Eve natuurlijk lekker uitpakt qua outfit. We analyseren twee trends die op dit moment hot zijn in de modewereld qua uitgaansoutfits.

In de catwalkshow van Stella McCartney spotten we de beroemde polkadot dress. Deze oorspronkelijke print komt uit de jaren zestig en wij zijn allemaal fan van sixties outfits. Stella heeft een versie gemaakt die sexy en classy tegelijkertijd oogt en laat dat nou net de perfecte keuze zijn voor je New Year’s Eve outfit. Combineer het polkadotjurkje met mooie enkellaarsjes of pumps. Later op de avond als je pijn aan je voeten begint te krijgen, kun je de enkellaarsjes altijd nog vervangen door ballerina’s.

Als het polkadot jurkje niet echt je stijl is, kun je altijd nog gaan voor de andere trend die wij hebben gespot. Het off shoulder jurkje is op dit moment booming als we het over uitgaansoutfits hebben. In de catwalkshow van Versace kwamen er veel verschillende naar voren. Deze outfit kun je stoer combineren door er stoere opvallende open-toe laarsjes bij te dragen. Later op de avond kun je deze hakken vervangen door stoere sneakers voor een ruige street look. Draag bij je outfit leuke opvallende nagellak zoals deze van Nelly.com voor de finishing touch.

Happy New Year Girls!

(Productie: Sarah Watts )

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties