0

Amsterdam – Emma Hill presenteerde de nieuwste collectie van Mulberry in het Claridges Hotel tijdens de London Fashion Week. De creatief directeur van het Britse modehuis inspireerde zich voor deze collectie door de animatiefilm ‘The Fantastic Mr Fox’.

Dat tekenfilms kijken met je vierjarige zoontje een inspiratiebron zou worden voor de nieuwste najaarscollectie is origineel bedacht. Emma deed dat met de animatiefilm waar George Clooney de hoofdrol vertolkte. De ontwerpster groeide op met de gelijknamige boekjes: “Mijn moeder las me hier elke avond uit voor.” Het resultaat: een collectie geïnspireerd op typische Engelse bezigheden als jagen, schieten en vissen. De show trapte daarom af met de stem van George Clooney terwijl Mulberry’s muze Ella K de catwalk betrad.

Mulberry

Mulberry

Mulberry

Mulberry

Mulberry

Mulberry

Mulberry

Mulberry

Mulberry

Mulberry bract typical English fishing coats in een modern jasje, maxi dresses in goud lamé, zachtleren bikerjassen, rokken van corduroy, heerlijke warme sjaals met print, pofmouwen, maxi dresses, grote knopen als detail,  A-lijn shirts, vogelprints op jurkjes en Seventies shirt dresses. Het bekende Mulberry-hondje liep ook mee.

www.mulberry.com

(Elisah Jacobs)
(Beeld: Style.com)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties