0

Amsterdam – Lang als Lieke of toch kort als Sylvie? Het blijft de vrouw bezig houden. Hoe draag je je haar? Als je voor kort gaat moest je jaaaaren wachten tot het weer over de schouder komt. Maar dat is anno 2011 natuurlijk niet meer aan de orde. Waarom kiezen tussen lang of kort als het ook allebei kan!

Tegenwoordig zijn er clip in’s, extensions & waves.

Diane Kruger gaat voor extensions op de red carpet en Tony Cohen koos bijvoorbeeld voor zijn modellen Flip in hair van Rob Peetoom. Dit systeem geeft je in een handomdraai lang haar en de volgende dag ga je weer voor kort!

Ook bij de laatste najaarsshows zagen we weer veel lang haar. Bij Anna Sui werd de natuur een handje geholpen en werd er gebruik gemaakt van Clip in’s. Bij Philip Lim werden de lange lokken in een wafelijzer gezet.

Ik laat mijn haar doen bij Beauty by Roos Extensions. Er zijn inmiddels 3 salons in Nederland en door de verschillende kwaliteiten is er voor ieder budget wat wils. Doordat ze alleen extensions doen en geen kapsalon zijn, sta je in een uur weer buiten! Cheryl Cole & Nikkie Plessen gingen je al voor!

Anna Sui

Cheryl Cole

Danie Bles

Nikkie Plessen

Tony Cohen

Chloe

Diane Kruger

Phillip Lim

Beauty By Roos

(Lotte van der Duin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties