0

Amsterdam – Elke zaterdag laat fashion addict Lisa ons dé musthaves van dit moment zien. Ze gaat speciaal voor ons alle webshops af en mixed en matcht de mooiste items met elkaar.

Vanaf het moment dat we liepen, stonden we gelijk met een tutu in balletklasjes. Sindsdien zijn we gefascineerd door ballerina’s. Elke keer wanneer we naar Het Zwanenmeer kijken bewonderen we alle sierlijke bewegingen, strakke chignon knotjes en roze ballerina pakjes. De fashion wereld gebruikt het ook nog steeds als een inspiratiebron. Zo werd deze trend nog groter, toen twee jaar geleden de film Black Swan met daarin Natalie Portman uitkwam. Daarin speelde ze een veelbelovende ballerina en waren haar outfits gemaakt door het ontwerpduo Rodarte. Sindsdien zien we alleen maar zachtroze items en ballerina’s over de catwalk en op straat verschijnen.

Zo heb ik mij deze keer ook hierdoor laten beïnvloeden. Deze shopping is dan ook geïnspireerd op de editorial uit de tweede editie van de Nederlandse Vogue. Deze was geschoten door mijn favoriete fotograaf Marc de Groot en de styling werd gedaan door Dimphy den Otter. Kijk dan ook snel welke fashionable items ik heb gevonden voor deze shopping.

Klik op het BUY hartje als je jouw favoriet wil bestellen.

Neem ook eens een kijkje op Lisa d’r blog www.lisaestelle.com

(Vormgeving & productie: Lisa)

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties