0

Amsterdam –  In Amerika is de Native shoe uit Canada al een heuse hype en de schoen maakt nu zijn opkomst naar Nederland. Net zoals Crocs zijn de Native schoenen, ook van plastic gemaakt, maar proberen zij een modieuzere kant op te gaan.

De Native shoe is vekrijgbaar in allerlei felle kleuren, net als de Crocs.

Het verschil met Crocs is dat deze lichte schoenen met gaatjes op het moment gezien worden als hip item en een heuse rage zijn in Amerika. Her en der vullen ze het straatbeeld in Hollywood. Verschillende celebs als, de kinderen van Angelina Jolie en Brad Pitt zijn er al in gespot, maar ook de dochter van Obama!

De schoen bevat vele voordelen o.a. dat ze geurresistent zijn, waardoor je er dus geen zweetvoeten in krijgt. De schoenen zijn budgetvriendelijk, zijn qua gewicht te vergelijken met een pen en ze zijn natuurlijk waterbestendig!

Er bestaan vijf modellen en er is een model (de Fitzsimmons) die al een designprijs gewonnen heeft! Binnenkort zijn de Native Shoes ook in Nederland verkrijgbaar. Ben jij al nieuwsgierig geworden? Voor de verschillende modellen en kleuren klik je op de website hieronder.

Deze 'Fitzsimmons' van Native shoes won een designer prijs!

De zomer variant

De winter variant

De kinderen van Brad en Angelina zijn ook gespot met de Native shoes

www.nativeshoes.com

(Tekst: Wendy Heuvelman)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties