0

Amsterdam – De make-up trends voor het voorjaar liegen er niet om: lushious lips are all we need! Louis Vuitton, Dior en Philip Lim kozen massaal voor een accent op de lippen, allemaal in roodtinten. Jean Paul Gaultier Gucci en Christian Dior gaan juist voor knalkleuren rondom de ogen.

Yves Saint Laurent en Louis Vuitton stuurden de modellen de catwalk op met een dieprode cherrykleur op de lippen. Yves Saint Laurent maakte de look af met gebleekte wenkbrauwen en nude oogmake-up waardoor de ogen eruit springen. Louis Vuitton koos voor een meer klassieke look, de oogschaduw is sterk afgestemd op de lippen met roze en zwart als basis. De wenkbrauwen zijn geëpileerd tot een subtiel lijntje.

Gucci koos ook voor rode lippen en nude oog make-up. De dames zijn voorzien van een warme, oranjerood gekleurde lippenstift. De wenkbrauwen en ogen hebben een au naturellook, het lijkt alsof de modellen slechts mascara dragen.

Jean Paul Gaultier en Philip Lim schenken meer aandacht aan de ogen. We zien felle kleuren oogschaduw als turqouise en kittig groen. Gaultier en Philip Lim kiezen voor fel tegenover nude. De felle kleuren op de ogen worden afgewisseld met een zachtroze kleur op de lippen.

Christian Dior gooit al deze looks in de blender en kiest voor rode lippen met de felle oog make-up. Een lekkere kleurrijke look. Leuk is dat alleen de bovenste oogleden zijn voorzien van make-up. De onderste wimpers zijn onbewerkt gebleven.

Christian Dior

Gucci

Jean Paul Gaultier

Philip Lim

YSL

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties