0

Amsterdam – Het is Fashion Week! Parijs, Amsterdam New York en nu is de beurt aan Londen. Natuurlijk doet iedereen z’n best om er helemaal tiptop uit te zien.

Daarbij komt het zonnetje ook al regelmatig om de hoek kijken en deze combinatie lijkt er voor te zorgen dat we toe zijn aan iets nieuws… Juist ja, een nieuw kapsel! Laten we je even bijpraten.

L’Wren Scott had voor haar Spring/Summer show übercreatieve haarstyliste Odile Gilbert ingeschakeld om het haar te verzorgen. Odile zelf noemt het de “Hairliner”, het komt er eigenlijk op neer dat zede oogschaduw van de modellen ook in de scheiding van het haar aanbrengen. Het is niet echt overheersend, maar net een edgy detail. Wij vinden het leuk!  Jij?

De "Hairliner"

Na een breuk met rapper Unorthadox is Anouk keihard aan het werk voor haar nieuwe album, maar ook werkt zij aan zichzelf. Ze is afgevallen, maar was ook toe aan iets nieuws. Zij heeft namelijk de schaar in haar haar laten zetten! Het resultaat is een super sexy pony. Deze nieuwe look zette zij op Twitter na een fotoshoot. Gelijk heeft ze, want ze mag er zeker zijn met deze nieuwe coupe!

Twitpic van Anouk met pony

De celebs van tegenwoordig lijken net kameleons, ze kleuren hun haar in alle kleuren van de regenboog en passen het om de haverklap aan. Zo ook Beyoncé. De popdiva ging deze keer voor blond! Een gewaagde keuze, wantdeze donkere dame heeft natuurlijk van zichzelf donkerbruin haar. In combinatie met die turquoise killerheels van Louboutin staat het erg goed. Vind je ook niet?!

Blonde Beyoncé

Tijdens een korte break van een fotoshoot in Rio de Janeiro werd de 37-jarige Kate Moss gespot met een heel nieuw kapsel! Haar nieuwe coupe is erg kort en wit. Wij moesten er even aan wennen en het lijkt wel alsof Kate zelf ook moest wennen, als we haar gezicht op de foto moeten geloven. Deze haarmisser blijkt mee te vallen, want het is een pruik! Speciaal voor een van de foto’s die topfotograaf Mario Testino heeft geschoten. Gelukkig maar…

Kate Moss met haar blonde korte pruik

De 30-jarige zangeres Jessica Simpson verscheen op opvallende wijze deze maand op de cover van de New York Magazine. In tegenstelling tot Jessica haar carrière als zangeres loopt haar kleding lijn super goed. In de New York Magazine van afgelopen maand, vertelde ze over haar succesvolle kledinglijn. Zo pakte het groot aan!

Jessica Simspon met groot haar op de cover van Fashion New York

Zaterdag 5 februari heeft de 46ste Die Goldene Kamera Awards plaatsgevonden in Berlijn. Onze Neerlandse schone Sylvie van der Vaart was – met een opvallende look – ook aanwezig. In stylish zwart schitterde zij – zoals altijd – over de rode loper. Maar het was haar kapsel die onze aandacht echt trok. Als je Sylvie niet zou kennen, had je vast gedacht dat ze lang haar heeft. Haar korte coupe was namelijk verdwenen onder een mooie grote knot. Deze nepknot is ideaal en een echte must voor als je meerdere looks wilt creëren.

Sylvie met 'lang' haar

Lady Gaga staat deze maand op de cover van de Amerikaanse Vogue. Het magazine interviewde de artieste, iets wat spraakmakende uitspraken opleverde. Zo meent Gaga dat optreden voelt als seks met haar fans die ze liefkozend ‘my little monsters‘ noemt. Daarnaast haat ze het dat mensen haar soms bij haar echte naam ‘Stefani’ noemen(“sommige mensen noemen me zo in bed. Just call me Gaga!”).

Lady Gaga op de cover van Vogue

Nu we het toch over haar en gekkigheid hebben, willen wij je deze gadget zeker niet onthouden… Ladyshape heeft een sjabloon ontworpen waarmee vrouwen bij zichzelf een perfect hartje van hun schaamhaar kunnen scheren. Een perfecte verrassing voor je geliefde!

Ladyshape in hartjesvorm

www.wellaproseriesacademy.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties