0

Amsterdam – Trends op mode- en beautygebied lopen vaak in elkaar over en dat color blocking helemaal hot is deze zomer wist je natuurlijk al! Als je een grote fan bent van kleur in je kleding, hebben wij goed nieuws voor je, want nu mogen ook de nagels mee worden genomen in de trend! Je kunt een kleur zo gek niet bedenken, of het is verkrijgbaar voor je nagels!

Je hoeft zelfs niet meer te kiezen voor slechts één kleur: het is nu ook geoorloofd om alle nagels een ander kleurtje te geven. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een fuchsia lak en knalrood- of oranjelak om en om op je nagels te doen. Als je wilt gaan voor een meer gedurfde look, kun je er ook voor kiezen om de ene kant zwart te lakken en de andere kant wit. Heel Chanel vinden wij!

Belangrijk is om de look goed af te maken met de juiste accessoires, zoals een mooie clutch of een opvallende armband. Dus als jij altijd loopt te twijfelen over welke kleur lak je moet kiezen: don’t bother en ga voor een kleurencombi!

Hier zie je hoe bovenstaande voorbeelden op je nagels eruit zien! Wij juichen deze trend erg toe: weer eens iets anders toch?

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties