0

Amsterdam – SOAP Treatment Store komt elk seizoen met nieuwe behandelingen en ook voor de zomer hebben ze weer fijne behandelingen voor ons bedacht. Nieuw is onder andere de Anastasia treatment.

Je kent haar vast wel: ze is de vaste wenkbrauwspecialist van bijvoorbeeld Oprah en vele andere sterren. Maar vanaf nu kan jij haar behandeling ook ondergaan. De specialisten van SOAP Treatment Store zorgen voor prachtige, strakke wenkbrauwen.

Ook kan je je gezicht en minifacelift laten geven met de fitness facial. Met een speciaal apparaat worden de spieren in je en de huid van je gezicht intensief getraind. Hierdoor ontstaat een stevigere huid. Spray tan is een andere nieuwe behandeling. Je wordt gelijkmatig ingesprayed en hebt binnen no-time een gezond bruin kleurtje.

Een nieuw grappig product in het assortiment van SOAP Treatment Store is de No-Scream Cream. Deze crème zou het ‘ongemak’ van waxen met 80% moeten verminderen. Ook handig: de Get the bump outta here-lotion. Hierdoor groeien haartjes minder snel in je huid.

De nieuwste behandelingen zijn vanaf mei beschikbaar.

www.soaptreatmentstore.com

(Linda Canter)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties