0

Amsterdam – Adriana Lima wordt door velen beschouwd als een van de mooiste vrouwen ter wereld. Ook zonder styling weet ze zichzelf een glamourous look aan te meten. Benieuwd hoe ze dat doet? Lees dan vooral verder.

Adriana leerde veel over make-up en styling door de talloze shoots en modeshows die ze heeft gedaan. Zo geeft het model onder andere als tip om extreem veel zwarte mascara op te doen. Zelf draagt Lima altijd veel laagjes mascara over elkaar.

Voor een natuurlijke look adviseert Adriana om je bronzer te mengen met je dagcrème. Zo geef je je gezicht toch glans en een beetje kleur zonder dat het er onnatuurlijk uitziet. Verder moet je je eyeliner een beetje vochtig maken voor een preciezer lijntje. Als de eyeliner een beetje vochtig is, gaat het aanbrengen makkelijker.

Verder liet de beauty weten dat je je haar niet elke dag moet wassen. Vooral als je droog haar hebt, is dit niet goed. Nog een tip voor supershiny haar: lijnzaad. Het model slikt lijnzaad pillen voor haar glanzende lokken.

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties