0

Amsterdam – Is je zusje binnenkort jarig en zijn jullie aan de eettafel al hevig aan het discussiëren over een leuk en origineel feestje voor haar vriendinnen? Koekhappen of zwemmen is allang niet meer leuk genoeg natuurlijk, en geef haar eens ongelijk. Mooi en Machtig organiseert kant en klare workshops voor groepjes meiden van 8 tot en met 16 jaar.

Wij spotten online een nieuwe en superleuke workshop,namelijk een geur armbandje maken. Het begint al met de 8 vrolijke uitnodigingen zodat de vriendinnen in stijl uitgenodigd kunnen worden. De meiden maken kennis met allerlei soorten geuren en kunnen zelf experimenteren en dan hun favoriete geur samenstellen. Het is geheel natuurlijk de geurtjes bestaan uit bloem en fruitextracten en zijn dus voor kinderen niet schadelijk. Daarnaast kan iedereen zelf een armbandje maken, in het pakket vind je onder andere een tang, verschillende hippe bedeltjes, lintjes en veters. De bedeltjes kun je geuren met je favoriete zelfgemaakte geur en de rest meenemen in een flesje voor thuis.

Het hele pakket kun je op de website bestellen voor €99,95. Een bijkomend voordeel is ook een goed doel steunt. Per kinderworkshop gaat een donatie naar een Roemeens weeshuis. En wie zegt dat het perse voor kinderen is? Zussen, moeders enzovoort kunnen ook gewoon meedoen. Elke vrouw is toch gek op sieraden en lekkere geurtjes..

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties