0

Amsterdam – Wij vrouwen willen het liefst zo haarloos mogelijk zijn. Al die oksels, gezichten, armen en benen die een paar keer per maand bijgehouden moeten worden. En dat kan niet altijd geheel pijnloos.

Face Your Beauty geeft een oplossing voor onze problemen, namelijk de zogenoemde Elos techniek. Dit is een nieuwe, veilige ontharingsmethode voor vrouwen. Het maakt gebruik van een combinatie van ‘bipolaire radiofrequentie’ met lichtpulsen. De ontharingstechniek is wetenschappelijk getest door dermatologen en plastisch chirurgen en geregistreerd door de zeer strenge Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). Elos is volgens Face Your Beauty vrijwel gevoelloos en heeft een langduriger effect dan harsen of epileren. Ook zou het op de lange termijn goedkoper moeten zijn dan harsen en epileren, omdat het veel minder vaak hoeft te gebeuren. Bij 90% van de vrouwen die de Elos behandeling hebben ondergaan, is een langdurige reductie van de haargroei bereikt. Elos verwijdert haar op alle lichaamsdelen en is geschikt voor elke huid- en haartype, dus ook lichte haartjes!

Dit klinkt allemaal ontzettend fijn, dus namen wij de proef op de som! Onze Annic onderging de behandeling voor haar oksels. Tijdens de behandeling wordt er eerst een gel aangebracht op het te ontharen lichaamsdeel. Deze gel geleidt de energie van Elos tot diep in de huid. Het gevolg hiervan is dat de energiepuls in het gebied aanwezige haarzakjes in een fractie van een seconde uitschakelt. Tijdens de behandeling wordt de huid direct gekoeld, waardoor de behandeling minimaal belastend zou moeten zijn. Helemaal pijnloos is het niet. De zogenoemde energiepulsen voelen in werkelijkheid alsof er elastiekjes tegen de huid aan worden geschoten, niet heel prettig dus maar het is te doen. De behandling voor de oksels duurt niet langer dan 15 minuten.

Er werd verteld dat er direct na de behandeling een licht rode kleur en lichte zwelling kan optreden, maar dat was bij Annic gelukkig niet het geval. Mocht dit wel zo zijn. dan verdwijnt dit na enkele uren alweer. Al met al zeker een effectieve behandeling, de haargroei blijft inderdaad al langer weg dan normaal. Omdat het apparaat is getest op een ongebruinde huid neemt Annic nu een pauze omdat ze op vakantie gaat. In september gaat ze weer verder met de behandelingen en houdt je dus op de hoogte van het resultaat!

Bekijk hieronder de foto’s van de behandeling.

Annic tijdens de Elos behandeling, de gel wordt aangebracht

Tijdens de behandeling draag je allebei een bril die je ogen beschermen tegen de flitsen

Alle benodigdheden

Het apparaat zelf

www.faceyourbeauty.nl

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties