0

Amsterdam –  Vele topsporters zijn er al meer gespot, zo had Wesley Sneijder hem gekregen van Yolanthe en droegen vele voetballers het tijdens het WK. Ik heb natuurlijk over het Power Balance bandje.

Ik als fanatieke sporter eerdere fanatieke hockeyster, moet natuurlijk ook met de nieuwste sporttrend mee.  Helaas ben ik redelijk blessuregevoelig, dus na deze vele grote verhalen over dit bandje moest ik hem toch echt gaan uittesten. Mijn vriendje was zo lief geweest om hem mij cadeau te doen, dus toen kon de test echt beginnen!

Twee weken lang heb ik hem dag en nacht omgehad en ik moet zeggen ik kan nu niet direct zeggen dat ik echt voel dat ik hem op heb. De eerste twee dagen dat ik hem om had barstte ik van de hoofdpijn, ik dacht dit moet echt van dit bandje zijn omdat het bandje een soort magneetjes bevat, maar uiteindelijk bleek dit gewoon het weer te zijn. Nu na vele uurtjes fanatiek hockeyen voel het echt goed aan mijn lichaam en heb een stuk minder last de pijntjes die anders wel altijd had! Super fijn! En wat ook super is aan dit bandje hij is hartstikke goed te combineren met andere armbandjes die ik dagelijks draag, zoals op de foto hieronder te zien is!

Mijn zie je het armbandje in ieder geval niet af doen, want ik ben overtuigt dat hij echt helpt!

www.power-balance.nl

(Milou van Reijen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties