0

Amsterdam – Natuurlijk willen wij vrouwen er alles aan doen om onze huid tip top in orde te houden en een droge huid te voorkomen. Zeker nu de koude winter dagen er aan zitten te komen wil ook in dat mijn huid helemaal beauty verantwoord is. Omdat Viktor en Rolf ook helemaal fan zijn van dit product testte ik de Planter’s body face en hands cream.

Bij het openmaken van de tube komen de kruidige geuren je al tegemoet. De geur is moeilijk te omschrijven maar hij is lekker fris en heel erg kruidig. Je krijgt al gelijk het idee dat deze crème je huid echt gaat voeden.

De tube

Ik nam een klein beetje crème uit de tube, wat achteraf meer dan genoeg bleek voor mijn arm, en hij was vrij dik. Maar na het uitsmeren geeft het gelijk een lekker fris gevoel aan je huid.

De crème

Omdat hij vrij dik en vettig is, is hij ideaal voor de droge huid, maar ik zou het niet snel voor mij gezicht gebruiken. Kortom een heerlijk product voor je lichaam en omdat het de droge huid goed voed, is hij hartstikke fijn voor de koude winterdagen!

De verpakking

Na een paar keer gebruiken, voelde mijn huid veel zachter en minder droog aan. Echt top, ik geef de Reparing Cream een 8!

Shop ‘m hier online in de webshop van Soap Treatment Store!

www.planters.it

(Milou van Reijen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties