0

Amsterdam – Een paar weken geleden hebben wij een Mail&Win actie op de site gehad voor O.P.I Voet Treatment! En daar zijn een paar hele gelukkige winnaars uitgekomen! Vanuit ILBN was ik degene die deze treatment mocht testen! En gelukkig dat was ik zeker!

Heerlijk op de zaterdag ochtend ben ik op mijn slippertjes naar de Bonnetterie gegaan, waar boven in de Bonnetterie Chareau zit! Een super schoonheids salon, ik kan het iedereen aanraden! Hele vriendelijke, niet opdringerige mensen. Wat altijd heel fijn is! Ik werd heerlijk is een giga ligstoel gezet met de nieuwste Grazia erbij. Wat wil een vrouw nog meer?

Een uur lang werden mijn tere voetjes uitgebreid verzorgd, gescrubd, gemasseerd, ik kreeg nog een heerlijk maskertje en natuurlijk werden ze ook gelakt. Echt een verwennerij… Ik kan het iedereen aanraden! Sowieso is het een hele fijne schoonheidssalon met hele redelijke prijzen! De volgende afspraak staat voor mij alweer in de agenda, een heerlijke gezichtsbehandeling. Wat is het toch fijn om jezelf af en toe te verwennen.
www.chareau.nl

(Titia Cortlever)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties