0

Amsterdam – Voor ILBN mocht ik het nieuwste van het nieuwste van Nivea testen. Namelijk Nivea for men cool kick Artic freeze. Ja een hele mond vol. Ik mocht een een moisture gel voor dagelijks gebruik proberen en een crackling styling gel.

Op een zaterdag werd ik wakker en dacht ik weet je wat, ik ga vandaag eens die producten van Nivea testen. Ben lekker gaan douchen en zo gezegd zo gedaan. Crèmepje op mijn gezicht en gel in mijn haar. De crème leek mij heerlijk. Smeerde makkelijk uit en was niet te vet. Precies goed voor mij.

De eerste ontmoeting met de Gel, was meteen apart. De gel komt uit een spuitfles. Het komt er alleen uit als een soort van Flubber. Ja Flubber ja, van de film met Robin Williams. Het knettert en het beweegt. Nieuwsgierig als ik ben, ben ik meteen op de site van Nivea gaan kijken waar dat geknetter goed voor is. Nivea schrijft het volgende: “it’s a totally new sensory experience that makes the product fun to apply”. Fun to apply? Ik wil gewoon dat het werkt! Maargoed, de dag zal uitwijzen of het werkt.  Ik merkte in ieder geval meteen dat de gel hard werd en mijn haar stugger aanvoelde.

Zo zag de gel eruit! Het bewoog ook en maakte geluid...

Ongeveer een uur later begon ik ineens een koud gevoel op mijn gezicht te krijgen. Het was buiten heerlijk weer en een graad of 25, maar elke keer als er wat wind langs mijn gezicht ging, leek het echt wel een Arctic wind. Ik vond het totaal geen prettig gevoel steeds die koude wind in mijn gezicht.

Later op de dag kregen de gel en de crème meteen een zware test. Ik had namelijk een voetbalwedstrijd. Tijdens de wedstrijd werd ik knettergek van die koude wind in mijn gezicht. Het zweet liep over mijn voorhoofd. Logisch met 25 graden. Maar om dan koude winden in je gezicht te voelen is erg onnatuurlijk. Zelfs na het douchen werkte de crème nog! Ik werd gek!

De gel daarentegen doorstond de test prima. Ik heb vrij lang haar waardoor ik vaak last heb van haren voor mijn ogen. Maar deze gel van Nivea kon de haren lang uit mijn gezicht houden. Tijdens het douchen gaat de gel er makkelijk uit. Mijn haar voelde alleen erg stug aan.

Kortom de werking van deze producten is echt zoals het beschreven staat op de verpakking. Dat heeft Nivea goed gedaan. De gel is helemaal top! Alleen aan de crème moet ik nog even wennen…

NIVEA for Men Freeze Crackling Styling Gel: 5,69 (150ml)
NIVEA for Men Arctic Freeze Gezichtsgel: 9,49 (50ml)

http://www.nivea.com/products/show_new/44010

http://www.nivea.com/products/show_new/41785

(Jorrit Stracke)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties