0

Amsterdam – Deze week testen wij het Clinique 3-stappen plan voor je uit. Door dit 3-stappen plan iedere dag twee keer te doen, zou je een super stralende huid krijgen. Nou wij zijn benieuwd…

Het is dus de bedoeling dat je twee maal per dag de drie stappen van Clinique volgt. In eerste instantie klinkt dit als een eeuwigheid, iedere ochtend een kwartier en dus iedere avond een kwartier. Clinique heeft gelukkig wel aan ons gedacht en ervoor gezorgd dat wij dit 3-stappen plan in drie minuten uit kunnen voeren!

Zo staan ze in mijn badkamer...

Hier zie je dat de lotion een groen flesje is i.p.v. een roze op het beginbeeld. Dat komt omdat ik een droge huid hebt en daar is het drie stappenplan op aangepast. Ga dus eerst na wat voor soort huid je hebt en kies daarop jouw clinique stappenplan uit.

Nou daar gaat ie:

Stap 1: Eerst ga je je huid reinigen met een reiniging en facial soap. Het voel superzacht aan en het ruikt ook super lekker. Je huid voelt gelijk schoon nadat je deze reiniging hebt gebruikt.

Stap 2: Het exfoliëren van de huid met de clarifying lotion. In deze lotion zitten ingrediënten die ervoor zorgen dat de dode huidcellen van je gezicht verdwijnen. Door deze lotion wordt mijn huid echt fris, je voelt het gelijk.

Stap 3:
Nadat je je huid lekker schoon hebt gemaakt met de soap en de lotion is het tijd om je huid wat voeding te geven. Dat doe je met de moisturizing gel. Deze smeer je helemaal uit over je gezicht en dan laat je het intrekken. Nadat het opgedroogd is, voelt je huid weer als nieuw. Het krijgt er echt een soort van boost van.

Ik vind het 3 stappenplan erg fijn en heb echt het gevoel dat mijn huid optimaal gereinigd is! Ik geef het een dikke 8 en blijf het zeker gebruiken!

www.clinique.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties