0

Amsterdam – De meeste vrouwen hebben last van een te droge huid. Zo ook ik, na twee weken in Zuid Frankrijk in de zon te hebben gezeten voelt mijn huid ernstig droog aan. Op het moment gebruik ik een hyderaterende creme, wat prima bevalt, maar het werkt niet optimaal voor mijn droge huid.

Gelukkig kwam op dat moment een Skin Transfer System pakket binnen van Ericson Laboratoire, speciaal voor de droge huid! Het Skin Transfer System is een originele verzorgingsmethode die voor het eerste de twee oorzaken van een droge huid aanpakt: dehydratatie (gebrek aan vocht) en ondervoeding (gebrek aan lipiden).

Vol enthousiasme ging ik naar huis en heb ik natuurlijk meteen die avond nog de reinigingsmiddelen en de crème uitgeprobeerd! De reinigingsmiddelen zitten is grote hard plastic flesjes en de crème in mooie glazen potjes! Sowieso al leuk om in je badkamer te hebben staan! :)

Dit is het potje creme en de verpakking, ziet er mooi uit toch!?

Ik begon, zoals duidelijk staat uitgelegd, met de Nutri – Intensive reinigingsmelk. De melk is heerlijk en verfrissend en werkt goed!

De reinigingsmelk

Hierna volgt de Hydra – Intensive tonic, die ook heerlijk en fris is. En, die komt stuk makkelijker uit het flesje!

De tonic

De Hydra – Intensive Moisturizing crème ziet er heel licht groenig uit en lijkt vrij dik van structuur! Maar niets blijkt minder waar te zijn, nadat ik de crème met een speciaal spateltje uit het potje had gehaald en op mijn gezicht had gesmeerd, voelde het heel fris aan. De crème is makkelijk uitsmeerbaar en ruikt een beetje fruitig!

De crème met doseerspateltje

Ook zit er een geweldige masker bij het pakket, de Nutri – Intensive Nourishing Mask. Deze zier er erg merkwaardig uit, gelig, dik en vettig. Ook als je hem opsmeert lijkt de crème vettig. Maar het resultaat is geweldig! Een zachte huid die totaal niet meer trekt!

Het masker

Het Skin Transfer System pakket bestaat uit:

Nutri-Intensive Cleansing Milk €23,40
Hydra-Intensive Lotion €23,40
Hydra-Intensive Mopisturizing Cream €58,90
Nutri-Intensive Nourishing Mask €55,75

Totaal €161,45

Hoewel dit pakket wat aan de prijzige kant is, kan ik het iedereen aanraden!! Na enkele dagen merk je al snel dat je huid minder gaat trekken en zie je dat de huid er weer gezond en goed uitziet! Meestal geloof ik niet zo in al die crèmetjes en verhalen, maar ben nu echt overtuigd! Dit werkt echt!

www.ericson-laboratoire.nl

(Titia Cortlever)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties