0

Amsterdam – Deze week hebben we een mannentest! Ik heb voor jou de nieuwe gels van Garnier uitgetest. Hieronder zie je het resultaat…

Ik moet zeggen dat alle 4 de geteste producten super lekker ruiken en zeer prettig in gebruik zijn. De tube is mooi en stoer ontworpen en de dop is makkelijk te gebruiken. De geur van alle producten is fris en zeker lekker en vraagt om gebruikt te worden. Tevens heeft elke gel vorm zijn eigen titel en is er aangegeven met behulp van een nummer wat je van de gel kunt verwachten.

SPIKE FIX FREEZE:
Lekker dik, blijft op je hand zitten waardoor hij prettig is in gebruik. Hij wordt na enige tijd ook hard, maar niet té. De geur blijft
waardoor je haard lekker fris en mannelijk ruikt. Jammer is wel dat als je met je handen door je haar gaat, je handen wat plakkerig aanvoelen.
HARD AS A ROCK:
Stevig in de hand en leuk door alle luchtbellen die erin zitten. Hij wordt harder dan de SPIKE FIX FREEZE, maar deze staat ook geselecteerd met een nummer 5 op de tube. Het prettige is dat hij niet kriebelt of jeukt als hij een tijdje in je haar zit. Het is niet een stijve gel, je kunt het  altijd nog wijzigen je kapsel halverwege de dag.
ULTIMATE:
Dit is een slappere versie dan de andere. Dit vind ik wat minder. Ik vind het niet prettig als de gel als van je hand glijdt, voordat je het in je haar kunt aanbrengen. Echt is (uiteraard) de geur weer lekker en fris. Toch door de nummer 6 op de tube blijft je haar goed in model en is het zeker hard.  Niet op een onprettige wijze, zoals bij goedkope gel. Deze gel is lekker en prettig in gebruik. Wel jammer dat je handen plakken en je ze dus moet  wassen na gebruik van de gel.
ENDURANCE 24H:
Nou, ik heb het geprobeerd. Maar zelfs de volgende ochtend is het nog makkelijk in model te brengen. Wel een klein beetje toevoegen, maar je merkt wel dat het grootste deel niet is uitgewerkt na de nacht. De nummer 4 op de tube is ook echt de waarheid, niet te hard maar zeker niet te zacht. Persoonlijk vind ik dat heel prettig. De gel is wederom stevig en glijdt niet van je hand af. Prettig in gebruik dus.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties