0

Amsterdam – Nu we een super Mail&Win actie online hebben staan van Dermalogica is het een goed moment om de producten uit te testen en onder de loep te nemen!

De afgelopen weken was ik de geluksvogel en mocht ik de volgende drie producten van Dermalogica testen: Daily Micorfoliant, Intense Moisutre Masque en de Skin Smoothing Cream. Dat klinkt misschien een beetje ingewikkeld, maar dat is het helemaal niet.

Laten we bij het begin beginnen, de Daily Microfoliant oftewel, de scrub. In deze grote bus zit iets wat je waarschijnlijk niet verwacht, namelijk poeder. Als je een theelepeltje poeder op je handpalm doet en deze inmasseert op een vochtige huid, dan ontstaat er schuim. Hiermee kun je je gezicht heerlijk wassen! De kleine korreltjes zorgen voor een lichte scrub.

De scrub in poedervorm

Hierna gebruikte ik 1 en als het lukte 2 keer per week het Instense Moisture Masque. Deze doorzichtige gel breng je na de scrub aan op je gezicht, hals en eventueel decolleté. Je laat deze 5 tot 10 minuutjes intrekken en dan spoel je hem af met lauw water. Het fijne aan dit masker is dat je hem ook als nachtcrème kan gebruiken en je gezicht dat ‘s nachts helemaal tot rust komt. Je kan dit masker zelfs als oogmasker gebruiken.

De doorzichtige gel laat je er niet uitzien als een spook... en is dus vriendjes-proef

Tot slot breng je de Skin Smoothing Cream aan. Het is een volle en hele fijne crème! Ik moet eerlijk zeggen dat hij een beetje apart ruikt, maar dat doet niks af aan z’n kwaliteit! Want het is een hele verzorgende crème.

Uit een tube, dus lekker hygiënisch!

Het is elke dag weer een feestje om deze producten te gebruiken! Mijn huid is er echt van tot rust gekomen… Ben jij ook van plan om deze producten te gebruiken of gebruik je ze misschien al? Zorg dan dat je wel de juiste producten gebruikt. Via Speedmapping weet je snel genoeg wat voor jou het beste product is.

Klik hier voor onze Dermalogica Mail&Win actie.

www.dermalogica.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties