0

Amsterdam – Ook de redactieleden van I Love Beauty News pakken wel eens hun rust. Afgelopen weekend was het de hoogste tijd om de VIP kaart van de Chill Out Spa in het Apollo Hotel te gebruiken. Bij binnenkomst werd ik hartelijk verwelkomt door eigenaar David. Buiten was het warm, maar binnen was het lekker koeltjes. De vooral wit ingerichte Spa is een oase van rust en dat midden in de stad!

Mijn massage bedje

Mijn massage bedje

Mijn behandeling begon met een voetmassage, teentje voor teentje! Het ging verder met het lichaam, wat blijkbaar vrij vast zat, maar dat was geen probleem. Hij is tenslotte masseur van vele BN’ers die het natuurlijk allemaal erg druk hebben dus ook ‘vast’ zitten. Met de hot stone massage was het gedaan, ik wil dit vaker!

De hot stones

De hot stones

Aangezien de Kater van de dag ervoor begon te spreken heeft de Chill Out Spa een super remedie, Oxi Fit! Je begrijpt het goed, zuurstof! Dit is geen gewone zuurstof! Deze zorgt voor een oppepper, rust en betere ademhaling. En ja hoor, het werkt!

De wonder zuurstof

De wonder zuurstof

Na de behandeling was het tijd voor een energierijk drankje oftewel de gezonde Red Bull. Volgens David meer vitamine dan een mens nodig heeft, goed dus!

De drankjes stonden klaar

De drankjes stonden klaar

Als een veertje vloog ik de deur uit, een ervaring die ik zeker vaker ga meemaken!

www.chilloutspa.nl

(Lucie Hoopman)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties